Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment (Bog, Hardback, Dansk) af Henning Güldenstein

Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment (Bog, Hardback, Dansk)

Forfattere: Henning Güldenstein, Henning Güldenstein


Nedsat pris! Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Forlag: Books on demand

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788771704235
  • Udgave: 1. (04-05-2018)
  • Oplag: 2. (05-05-2018)
  • Første udgivelsesår: 2015
  • Illustrationer: Ja
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 132
  • Indbinding: Hardback

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!
Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.

Læsernes anmeldelser (0)