Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Forventes på lager: 04-05-2018
Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!
Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.
| Forlag | Books on demand |
| Forfattere | Henning Güldenstein, Henning Güldenstein |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (04-05-2018) |
| Oplag | 2. (05-05-2018) |
| Første udgivelsesår | 2015 |
| Illustrationer | Ja |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 132 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 175mm, H: 226mm, D: 12mm, Vægt: 450g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788771704235 |