Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment (Bog, Hardback, Dansk) af Henning Güldenstein

Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

(Bog, Hardback, Dansk)
Forfattere: Henning Güldenstein, Henning Güldenstein

Nedsat pris! Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment


Forlag: Books on demand

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!
Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Books on demand
Forfattere Henning Güldenstein, Henning Güldenstein
Type Bog
Format Hardback
Sprog Dansk
Udgave 1. (04-05-2018)
Oplag 2. (05-05-2018)
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer Ja
Originalsprog Dansk
Sideantal 132
Indbinding Hardback
Mål og vægt B: 175mm, H: 226mm, D: 12mm, Vægt: 450g
ISBN-13 / EAN-13 9788771704235