Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment (Ebog, epub, Dansk) af Henning Güldenstein

Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

(Ebog, epub, Dansk)

Forlag: Books on demand

PRIS
119,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!

Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Books on demand
Forfatter Henning Güldenstein
Type Ebog
Format epub
Sprog Dansk
Udgivelsesdato 28-05-2018
Udgiver Books on Demand
Sideantal 132 Sider
Filtype epub
Filversion 2.0
Filformat Reflowable
Filstørrelse 15754 KB
Kopibeskyttelse DigitalVandmaerkning
Datamining Ikke tilladt
ISBN-13 / EAN-13 9788771708578