Fundamentals of Food Biotechnology (Bog, Hardback, Engelsk) af Byong H. Lee

Fundamentals of Food Biotechnology

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Byong H. Lee

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Food biotechnology is the application of modern biotechnological techniques to the manufacture and processing of food, for example through fermentation of food (which is the oldest biotechnological process) and food additives, as well as plant and animal cell cultures.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter Byong H. Lee
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 06-02-2015
Første udgivelsesår 2015
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 544
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 544 pages
Mål 181 x 252 x 30
ISBN-13 / EAN-13 9781118384954