Grundbog i god kaffe (Ebog, epub, Dansk) af Coffee Collective

Grundbog i god kaffe (Ebog, epub, Dansk)

Af: Coffee Collective


Forlag: People's

  • Type: Ebog
  • Format: epub
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788772386553
  • Udgivelsesdato: 15-10-2021
  • Sideantal: 304 Sider
  • Filtype: epub
  • Filversion: 2.0
  • Filformat: Reflowable
  • Filstørrelse: 60297 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
  • Datamining: Ikke tilladt
Kort beskrivelse
Ny revideret udgave af "God kaffe - Grundbog for kaffeelskere" fra 2012, opdateret med den seneste kaffeviden, nye fotos & illustrationer +10 nye opskrifter. Tag med Coffee Collective rundt i et kaffeunivers, hvor forskellen på en kop kaffe og en god kop kaffe er lige så stor som på et glas generisk papvin og en flaske naturvin fuld af nuancer. Fra bondens arbejde med råkaffen over risterens forædling af bønnerne, til baristaens brygning i kaffebaren eller hjemme i køkkenet, er det smagen i den færdige kop, der er i fokus. I bogen får du den seneste viden inden for emnerne: At smage på kaffe. Hvad betyder dyrkningen for smagen? Bæredygtighed i kaffens verden. Hvordan får du den gode smag frem i professionel ristning og i hjemmeristning? Baristaens værktøjskasse. Samt 20 stk. trin-for-trin-opskrifter på alt fra aeropress til filterkaffer og espresso. Lær desuden at steame mælk, hælde latte art og meget andet.
PRIS
165,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Ny revideret udgave af "God kaffe - Grundbog for kaffeelskere" fra 2012, opdateret med den seneste kaffeviden, nye fotos & illustrationer +10 nye opskrifter.

Tag med Coffee Collective rundt i et kaffeunivers, hvor forskellen på en kop kaffe og en god kop kaffe er lige så stor som på et glas generisk papvin og en flaske naturvin fuld af nuancer.

Fra bondens arbejde med råkaffen over risterens forædling af bønnerne, til baristaens brygning i kaffebaren eller hjemme i køkkenet, er det smagen i den færdige kop, der er i fokus.

I bogen får du den seneste viden inden for emnerne: At smage på kaffe. Hvad betyder dyrkningen for smagen? Bæredygtighed i kaffens verden. Hvordan får du den gode smag frem i professionel ristning og i hjemmeristning? Baristaens værktøjskasse. Samt 20 stk. trin-for-trin-opskrifter på alt fra aeropress til filterkaffer og espresso. Lær desuden at steame mælk, hælde latte art og meget andet.

Læsernes anmeldelser (0)