Halal Food: A History (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Febe (Professor of History Armanios

Halal Food: A History

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Febe (Professor of History Armanios, Bogac (Professor of History Ergene

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

An overview of the historical and legal roots of halal (permissible) and haram (impermissible) foods in the Islamic tradition and how these are viewed in societies today.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Oxford University Press Inc
Forfattere Febe (Professor of History Armanios, Bogac (Professor of History Ergene
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 22-06-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 39 hts
Originalsprog United States
Sideantal 400
Indbinding Paperback / softback
Forlag Oxford University Press Inc
Sideoplysninger 400 pages, 39 hts
Mål 156 x 234 x 26
ISBN-13 / EAN-13 9780190088408