Handbook of Dairy Foods Analysis (Bog, Hardback, Engelsk)

Handbook of Dairy Foods Analysis

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bringing together the foremost minds in dairy research, this book compiles the top dairy analysis techniques and methodologies from around the world into one, well-organized volume.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 30-03-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer 111 Tables, black and white; 162 Illustrations, black and white
Fagredaktør Fidel (Inst de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos Toldra, Leo M.L. (University College Ghent) Nollet
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 1020
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 1020 pages, 111 Tables, black and white; 162 Illustrations, black and white
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9780367343132