Handbook of Drying for Dairy Products (Bog, Hardback, Engelsk) af C Anandharamakris

Handbook of Drying for Dairy Products

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: C Anandharamakris

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Handbook of Drying for Dairy Products is a complete guide to the field s principles and applications, with an emphasis on best practices for the creation and preservation of dairy-based food ingredients.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter C Anandharamakris
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-04-2017
Første udgivelsesår 2017
Fagredaktør C. Anandharamakrishnan
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 336
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 336 pages
Mål 179 x 252 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9781118930496