Handbook of Poultry Science and Technology, Primary Processing: Primary Processing (Bog, Hardback, Engelsk) af I Guerrero-Legarr

Handbook of Poultry Science and Technology, Primary Processing: Primary Processing

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: I Guerrero-Legarr

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Together with the Handbook of Poultry Processing: Husbandry, Slaughter, Preservation and Safety, this title provides a comprehensive reference for the poultry industry, bringing together an editorial and author team with US and international members and a broad range of topics.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter I Guerrero-Legarr
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Volume 1
Udgivelsesdato 05-03-2010
Første udgivelsesår 2010
Serie Handbook of Poultry Science and Technology
Fagredaktør Isabel Guerrero-Legarreta
Originalsprog United States
Sideantal 804
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 804 pages
Mål 241 x 170 x 81
ISBN-13 / EAN-13 9780470185520