Ingredients of Change: The History and Culture of Food in Modern Bulgaria (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Ingredients of Change: The History and Culture of Food in Modern Bulgaria

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Mary C. Neuburger

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Cornell University Press
Forfatter Mary C. Neuburger
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 15-04-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer 18 b&w halftones - 18 Halftones, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 246
Indbinding Paperback / softback
Forlag Cornell University Press
Sideoplysninger 246 pages, 18 b&w halftones - 18 Halftones, black and white
Mål 150 x 229 x 19
ISBN-13 / EAN-13 9781501762581