Introduction to the Physical Chemistry of Foods (Bog, Hardback, Engelsk) af Christos (ATEI Ritzoulis

Introduction to the Physical Chemistry of Foods

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Christos (ATEI Ritzoulis
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 23-04-2013
Første udgivelsesår 2013
Illustrationer 1 Tables, black and white; 56 Illustrations, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 224
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 224 pages, 1 Tables, black and white; 56 Illustrations, black and white
Mål 241 x 157 x 21
ISBN-13 / EAN-13 9781466511750