Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 11-12-2025
Juno the Bakery deler for første gang et udvalg af de opskrifter, der har gjort bageriet til et internationalt tilløbsstykke i København. Uanset om du er amatør eller erfaren bager, kan du nu bage snurrer, brød og kager fra Juno the Bakery i dit eget køkken.
Bogen giver en grundig indføring i surdej, lamineret smørdej og deres verdenskendte kardemommesnurrer med opskrifter på for eksempel brød, fastelavnsboller, croissanter og tærter med årstidens råvarer. I julekapitlet finder du blandt andet luciabrød, fransk nougat og traditionel kransekage.
Bag Juno the Bakery står svenske Emil Glaser og hans kone Nina Schmiegelow. I 2017 åbnede de dørene til et lokalt bageri på Århusgade 48 i København. Målet er enkelt: de bedste råvarer, nænsom tilberedning og rene, lækre smage.
Petra Kleis har dokumenteret det hele med stemningsbilleder fra bageriet og af opskrifterne.
Spring køen over, og byd Juno the Bakery velkommen i dit eget hjem.
| Forlag | Strandberg Publishing |
| Forfattere | Emil Glaser, Nina Schmiegelow |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (11-12-2025) |
| Oplag | 1. (11-12-2025) |
| Første udgivelsesår | 2025 |
| Illustrationer | Ja |
| Omslagsgrafiker | Jacob Birch |
| Fotograf | Petra Kleis |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 344 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 222mm, H: 287mm, D: 32mm, Vægt: 1654g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788794418522 |