Forventes på lager: 01-09-2023
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
Glæd dig til kager, du kender!
Med denne bog bliver det muligt at bage alle de kendte kager i en virkelighedstro og glutenfri udgave.
Bogen kræver intet kendskab til det glutenfrie køkken, og består af nemme opskrifter på klassiske kager – blot med ingredienser uden gluten.
Kager du kender – bare uden gluten.
Kagerne er alt andet end et diætprodukt med anderledes smag, udseende og konsistens. I alle opskrifter er der nemlig lagt vægt på at få den konsistens og smag i kagen, som vi kender og elsker.
Så glem alt om tørre glutenfrie kager og giv dig i kast med alle de kager, du kender – og elsker!
Om forfatteren
Karina Baagø er forfatter til fire bagebøger med glutenfrie opskrifter. Hendes fokus er altid på kvalitet, både i råvarer, formidling og i det færdige brød eller kage. Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med opskriftudvikling og formidling i det glutenfrie køkken.