Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 01-09-2023
Glæd dig til kager, du kender!
Med denne bog bliver det muligt at bage alle de kendte kager i en virkelighedstro og glutenfri udgave.
Bogen kræver intet kendskab til det glutenfrie køkken, og består af nemme opskrifter på klassiske kager – blot med ingredienser uden gluten.
Kager du kender – bare uden gluten.
Kagerne er alt andet end et diætprodukt med anderledes smag, udseende og konsistens. I alle opskrifter er der nemlig lagt vægt på at få den konsistens og smag i kagen, som vi kender og elsker.
Så glem alt om tørre glutenfrie kager og giv dig i kast med alle de kager, du kender – og elsker!
Om forfatteren
Karina Baagø er forfatter til fire bagebøger med glutenfrie opskrifter. Hendes fokus er altid på kvalitet, både i råvarer, formidling og i det færdige brød eller kage. Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med opskriftudvikling og formidling i det glutenfrie køkken.
| Forlag | Forlaget Forfatterskabet.dk |
| Forfatter | Karina Baagø |
| Type | Bog |
| Format | Paperback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (01-09-2023) |
| Oplag | 1. (01-09-2023) |
| Omslagsgrafiker | Maria Daa |
| Fotograf | Asbjørn Baagø, Anne Kring og Karina Dalsgaard |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 106 |
| Indbinding | Paperback |
| Mål og vægt | B: 195mm, H: 231mm, D: 12mm, Vægt: 438g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788794289665 |