Forventes på lager: 12-09-2023
Glæd dig til kager, du kender!
Med denne bog bliver det muligt at bage alle de kendte kager i en virkelighedstro og glutenfri udgave.
Bogen kræver intet kendskab til det glutenfrie køkken, og består af nemme opskrifter på klassiske kager – blot med ingredienser uden gluten.
Kager du kender – bare uden gluten.
Kagerne er alt andet end et diætprodukt med anderledes smag, udseende og konsistens. I alle opskrifter er der nemlig lagt vægt på at få den konsistens og smag i kagen, som vi kender og elsker.
Så glem alt om tørre glutenfrie kager og giv dig i kast med alle de kager, du kender – og elsker!
Om forfatteren Karina Baagø er forfatter til fire bagebøger med glutenfrie opskrifter. Hendes fokus er altid på kvalitet, både i råvarer, formidling og i det færdige brød eller kage. Karina har en uddannelse i ernæring og sundhed og har siden 2016 arbejdet professionelt med opskriftudvikling og formidling i det glutenfrie køkken.
| Forlag | Forfatterskabet.dk |
| Forfatter | Karina Baagø |
| Type | Ebog |
| Format | |
| Sprog | Dansk |
| Udgivelsesdato | 12-09-2023 |
| Sideantal | 106 Sider |
| Filtype | |
| Filstørrelse | 24634 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788794289733 |