Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 19-09-2025
Det er på tide, at vi genforelsker os i den lille knold, vi troede, vi vidste alt om. Tiden kalder nemlig på kartofler – de er lækre, alsidige og miljøvenlige.
Kartofler byder på 90 opskrifter på både kogte, bagte, stegte og friterede retter. Stefan Ekengren viser, hvordan man koger nye kartofler, så fuglene kvidrer, hvordan man laver de sprødeste Hasselback-kartofler, og hvorfor kartoffelgratin altid bliver bedst med faste kartofler.
Bogen giver et indblik i kartoflens historie, og to kartoffelavlere deler deres viden om forskellige sorter. Kort sagt – alt, vi har brug for at vide for at genforelske os i den lille knold.
Om forfatteren:
Den anerkendte kok Stefan Ekengren er køkkenchef på restaurant Restaurang Hantverket i Stockholm. Han står bag tre kogebøger, der anses for at være moderne kogebogsklassikere i Sverige. Med sin store kærlighed til enkel husmandskost ønsker Ekegren at inspirere folk til at servere hjemmelavet mad.
Kartofler er noget vi er vokset op med her i danmark, i denne bog får du kartoflens historie og en masse viden om sorter og hvilke kartofler der er gode til hvad.
Bogen er i en virkelig god kvalitet og den kan sagtens tåle at blive brugt og taget med i køkkenet.
Vi har bl.a lavet maste kartofler og de er simpelthen bare lækre, og som dessert kartoffel vafler. Så der er lidt for en hver smag, det er en super god bog med noget så enkelt som kartofler som omdrejningspunkt.
4,5/6 ⭐️⭐️⭐️⭐️✨
| Forlag | Gutkind |
| Forfatter | Stefan Ekengren |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (19-09-2025) |
| Oplag | 1. (19-09-2025) |
| Første udgivelsesår | 2025 |
| Oversætter | Mi Ahnhem Thomsen |
| Originalsprog | Svensk |
| Sideantal | 189 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 201mm, H: 255mm, D: 25mm, Vægt: 787g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788743412151 |