Søgning på underkategorier- og emner:
SANKEMAGI I HVERDAGEN Foråret er på vej, og snart bugner naturen igen af spiselige skatte. I hænderne på Stephanie Straube Alemanno bliver høsten tryllet om til sunde og superdelikate... Læs mere
Kærlige madpakker indeholder 75 plantebaserede opskrifter på blandt andet hjemmelavet pålæg, sunde snacks, bagværk, måltidssalater med mere. Bogen byder på masser af tips og idéer... Læs mere
Grøn grød er kogebogen til dig, der har fået øjnene op for den sunde grøntsagsgrød fra blenderen, der på en nem måde gør det muligt at spise den mængde grøntsager hver dag, som kroppen har... Læs mere
Invitér venner og familie på mad. I kan gøre det nemt, småt og uformelt eller til en fest. Uanset hvad har Helene din ryg med opskrifter på 12 langbordsmiddage, der følger årets... Læs mere
38 fisk er en smuk og indbydende kogebog, der præsenterer læseren for opskrifter på de 38 spisefisk, man kan fange i havet omkring Danmark. Hver af de 38 fisk præsenteres med smukke fotos af... Læs mere
SVAMPE ER FREMTIDEN Sankeekspert og kok Thomas Laursen har i årevis sanket svampe til de allerbedste restauranter i Danmark. Nu deler han sin ekspertviden om svampene i... Læs mere
Leder du efter noget, der er hurtigt og let at dyrke? Noget, der ikke fylder så meget, og som har adskillige sundhedsmæssige kvaliteter? Så er svampe det perfekte valg! Dyrk dine... Læs mere
DET GRØNNE ÅRSTIDSKØKKEN er plantebaserede opskrifter på velsmagende retter med årstidens grøntsager. Bogen giver inspiration til en meningsfuld, bæredygtig og klimavenlig... Læs mere
Bagebogen BAG MED BÆLGFRUGTER er til alle – både til dig, som allerede anvender bælgfrugter i dine måltider, og til dig, der gerne vil i gang med at bruge bælgfrugter i alverdens... Læs mere
Forfatter: Kirsten Hansen Grafiker: Kamilla Voss Asmussen Læs de første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk Kunne du spise en græshoppe? Hvis den var grillet?... Læs mere
I Suppe får læseren Gorm Wiswehs bedste opskrifter til den store gryde. Der er opskrifter på purerede supper til hverdagen, hvor travlhed ikke får lov at stå i vejen for store smagsoplevelser med... Læs mere
Det er trist at skulle smide madrester og tiloversblevne ingredienser ud, fordi du ikke får brugt dem, før de bliver dårlige.Det behøver ikke være fordi, du har glemt dem.Nej,... Læs mere