Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse. Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med... Læs mere
Invitér venner og familie på mad. I kan gøre det nemt, småt og uformelt eller til en fest. Uanset hvad har Helene din ryg med opskrifter på 12 langbordsmiddage, der følger årets... Læs mere
Lær at lave verdens bedste hotdogs helt fra bunden, og nyd smagen af saftige hjemmestoppede pølser direkte fra grillen. Eller gå et skridt videre til italienske salumi og nduja,... Læs mere
The definitive guide to preserving food using modern kitchen appliances to achieve the age-old practice of dehydration.
Actifryeren er en kompakt, letanvendelig genvej til hurtige og velsmagende måltider. Actifryeren kan det samme som airfryeren: Du kan lave sprøde pommes frites, som du kender det fra... Læs mere
Med Airfryer-grundbogen får du masser af nye og klassiske opskrifter og de bedste tips til, hvordan du får maden både sprød og saftig og sparer tid i hverdagen. Britt Andersen er... Læs mere
Danmarks airfryerdronning har samlet mere end 100 opskrifter til begyndere og øvede airfryerbrugere. Får du brugt din airfryer for lidt? Eller savner du bare endnu flere lækre... Læs mere
Vi kan alle have en samtale med Jesus. Og det er, hvad han opfordrer os til. Jesus kan blive en afgørende forskel i dit liv, en forskel der alene baserer sig på hans ubetingede... Læs mere
Fra kålchips til beef jerky, raw-småkager til frugtlæder – tørring eller dehydrering af mad er den lækreste måde at være sund på. Dehydratoren fjerner vandet fra din mad med lav varme... Læs mere
THE SWEET ROASTING TIN, THE LATEST IN THE MILLION-COPY-SELLING ROASTING TIN SERIES, IS OUT NOW**THE SUNDAY TIMES BESTSELLER** The Green Roasting Tin is the ultimate vegetarian and vegan cook book.