for at udvide
kategorilisten.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fra kålchips til beef jerky, raw-småkager til frugtlæder – tørring eller dehydrering af mad er den lækreste måde at være sund på. Dehydratoren fjerner vandet fra din mad med lav varme... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Airfryeren er kommet for at blive, og nu skal vi lære at anvende maskinen fuldt ud – også til bagning. Camilla Biesbjerg Markussen viser dig, hvor enkelt og nemt det er at bage i din... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Chef turned bestselling author Poppy O'Toole shares her easy, fool-proof and actually delicious recipes for the slow cooker
Bemærk: Kan leveres før jul.
Actifryeren er en kompakt, letanvendelig genvej til hurtige og velsmagende måltider. Actifryeren kan det samme som airfryeren: Du kan lave sprøde pommes frites, som du kender det fra... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Airfryer-kogebogen indeholder opskrifter på autentisk og lækker mad fra hele verden tilberedt hurtigt og energivenligt.Hvert tredje køkken i USA er nu udstyret med en airfryer, og... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Alt i én gryde. Enkelt, nemt, velsmagende. Det er ikke så mærkeligt at one pot-konceptet brager frem. Travle familier, der værdsætter god og hjemmelavet mad, er der massevis af, men ofte... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
"Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Lækre opskrifter til din airfryer byder på sunde, hurtige og moderne retter med alt til morgenbordet, madpakken, familiemiddagen og en aften i sofaen. Oprindeligt... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Brændende kærlighed er en kulinarisk vejviser til mindeværdige oplevelser omkring bålet med lækker mad tilberedt over flammerne. Det er en bålkogebog, hvor alle kan være med,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bålmad er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Hvis der er én form for... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere