Magnetic Resonance in Food Science: Latest Developments (Bog, Hardback, Engelsk)

Magnetic Resonance in Food Science: Latest Developments

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-03-2003
Første udgivelsesår 2003
Serie Special Publications
Illustrationer No
Fagredaktør Peter S (University of East Anglia Belton, A M (University of Aveiro Gil, G A Webb, Doug (Institut National De La Recherche Agronomique Rutledge
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 282
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 282 pages
Mål 240 x 164 x 24
ISBN-13 / EAN-13 9780854048861