Meyers Surdejsskole (Bog, Indbundet, Dansk) af Meyers Madhus

Meyers Surdejsskole (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Meyers Madhus


Nedsat pris! Meyers Surdejsskole

Forlag: Lindhardt og Ringhof

  • Type: Bog
  • Format: Indbundet
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788711988312
  • Udgave: 1. (28-10-2022)
  • Oplag: 2. (15-11-2022)
  • Første udgivelsesår: 2022
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 296
  • Indbinding: Indbundet
  • Mål og vægt: B: 209mm, H: 281mm, D: 35mm, Vægt: 1176g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber.

Bogen kredser om drømmenes surdejsbrød - et brød med en mørkt karamelliseret skorpe, et tyndt ?øre?, en åben og let sej krumme med store og ujævne lufthuller, en skøn aroma af korn og en let syrlighed, der bryder kornets sødme. Hovedmissionen er at gøre den slags brød tilgængelig for enhver. 

I bogen introducerer Claus Meyer og folkene bag bagekurserne i Meyers Madhus spændende korn- og meltyper, som først for nylig har fået plads på danske, økologisk dyrkede marker, og der øses af al den bageviden, som hele holdet har opsamlet siden den første baegbog fra Meyers udkom i 2009.

Surdejen bliver ikke kun brugt til at bage brød med, men også baguettes, boller, croissanter, brioche, japansk milk bread, bagels og mange andre former for bagværk.

Læsernes anmeldelser (0)