Microbial Fermentation and Enzyme Technology (Bog, Hardback, Engelsk)

Microbial Fermentation and Enzyme Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Microbial Fermentation and Enzyme Technology mainly focuses on production and application of enzymes in various industries.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 12-05-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 22 Tables, black and white; 50 Illustrations, color; 19 Illustrations, black and white
Fagredaktør Hrudayanath Thatoi, Pradeep K. Das Mohapatra, Sonali Mohapatra, Keshab C. Mondal
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 342
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 342 pages, 22 Tables, black and white; 50 Illustrations, color; 19 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9780367183844