Modern Gastronomy: A to Z (Bog, Hardback, Engelsk) af Ferran (Head Chef Adria

Modern Gastronomy: A to Z

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Offering a dictionary of cooking, this title focuses on the nature of ingredients, their reactions and the processes they undergo to create the final product. It lets you know about the science of cooking and the art of combining flavors and textures.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Ferran (Head Chef Adria
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-12-2009
Første udgivelsesår 2009
Illustrationer 29 Tables, black and white; 40 Illustrations, color
Originalsprog United States
Sideantal 266
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 266 pages, 29 Tables, black and white; 40 Illustrations, color
Mål 239 x 161 x 16
ISBN-13 / EAN-13 9781439812457