Mouthfeel: How Texture Makes Taste (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Mouthfeel: How Texture Makes Taste

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Ole Mouritsen, Klavs Styrbæk

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Columbia University Press
Forfattere Ole Mouritsen, Klavs Styrbæk
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 20-03-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Illustrationer 148 color illustrations
Oversætter Mariela Johansen
Originalsprog United States
Sideantal 376
Indbinding Paperback / softback
Forlag Columbia University Press
Sideoplysninger 376 pages, 148 color illustrations
Mål 421 x 314 x 21
ISBN-13 / EAN-13 9780231180771