Nanobiotechnology in Agri-food Sector (Bog, Hardback, Engelsk)

Nanobiotechnology in Agri-food Sector

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book discusses the role of nanobiotechnology in genetic engineering, abiotic stress, nanobionics, postharvest reduction, soilless farming, climate change, precision agriculture, food packaging and processing.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 13-07-2025
Første udgivelsesår 2025
Serie Sustainability Sciences in Asia and Africa
Illustrationer 45 Illustrations, color; 1 Illustrations, black and white
Fagredaktør Sudesh Kumar Yadav, Avnesh Kumari
Originalsprog Switzerland
Sideantal 391
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 391 pages, 45 Illustrations, color; 1 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9789819677559