Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Forventes på lager: 14-01-2018
En guide til et bæredygtigt køkken.
- med 10 klassiske opskrifter og masser af gode tips og ideer til at undgå madspild!
Du kan sagtens undgå madspild, hvis du tænker dig lidt om, når du planlægger, køber ind og gemmer dine rester.
Pimp din pesto med gulerodstoppe, eller bag en kage med bananskræller. Brug gammelt brød til at tykne din suppe, eller kom æggeskaller i din smoothie og få masser af proteiner.
Gengro dine grøntsagsrester, og lav din egen kompost.
Vær kreativ, og sig farvel til din skraldespand!
| Forlag | Forlaget Bolden |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (14-01-2018) |
| Oplag | 1. (14-01-2018) |
| Første udgivelsesår | 2018 |
| Originaltitel | My zero-waste kitchen |
| Originalsprog | Engelsk |
| Sideantal | 72 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 155mm, H: 200mm |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788772050027 |