Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 04-10-2024
Den nye kogebog fra folkene bag Osteria 16 byder på 80 nye, enkle retter, lavet med få udsøgte råvarer og tilberedt med omhu. Opskrifterne er inspireret af det italienske køkken og spænder fra antipasti, pasta og risotto til masser af polenta, grønne retter og dessert. Retterne er skabt til uhøjtidelig servering – family style – som det kendes fra Osteria 16, de populære antipastirestauranter i Haderslevgade, Ravnsborggade og på Sønder Boulevard, ejet af barndomsvennerne Morten Kaltoft og Emil Alsbo.
| Forlag | Strandberg Publishing |
| Forfattere | Emil Alsbo, Morten Kaltoft |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (04-10-2024) |
| Oplag | 2. (08-10-2025) |
| Første udgivelsesår | 2024 |
| Illustrationer | Ja |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 296 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 193mm, H: 240mm, D: 24mm, Vægt: 930g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788794418201 |