Pølsemageri: Historie, råvarer og opskrifter (Bog, Hæftet, Dansk) af Jens Breinholdt Schou

Pølsemageri: Historie, råvarer og opskrifter

(Bog, Hæftet, Dansk)

Nedsat pris! Pølsemageri: Historie, råvarer og opskrifter


Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri - der altid har hentet inspiration fra det store udland - og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden “stået i lære” hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Forlaget Vandkunsten
Forfatter Jens Breinholdt Schou
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (26-11-2013)
Oplag 3. (20-12-2017)
Første udgivelsesår 2013
Originalsprog Dansk
Sideantal 198
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 178mm, H: 240mm, D: 23mm, Vægt: 636g
ISBN-13 / EAN-13 9788776952815