Principles of Food Chemistry (Bog, Hardback, Engelsk) af John M. deMan

Principles of Food Chemistry

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: John M. deMan, John W. Finley, W. Jeffrey Hurst, Chang Yong Lee

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Forfattere John M. deMan, John W. Finley, W. Jeffrey Hurst, Chang Yong Lee
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Fourth Edition 2018
Udgivelsesdato 22-02-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Food Science Text Series
Illustrationer 22 Illustrations, color; 26 Illustrations, black and white
Originalsprog Switzerland
Sideantal 607
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 607 pages, 22 Illustrations, color; 26 Illustrations, black and white
Mål 183 x 259 x 40
ISBN-13 / EAN-13 9783319636054