Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products (Bog, Hardback, Engelsk)

Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Aspen Publishers Inc.,U.S.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-12-1995
Første udgivelsesår 1995
Serie Advances in Meat Research (Closed)
Fagredaktør A. M. Pearson, T. R. Dutson
Originalsprog United States
Sideantal 528
Indbinding Hardback
Forlag Aspen Publishers Inc.,U.S.
Sideoplysninger 528 pages
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9780751401851