Rabarber: Historie, dyrkning og anvendelse (Ebog, epub, Dansk) af Inger Vaaben

Rabarber: Historie, dyrkning og anvendelse

(Ebog, epub, Dansk)
Forfatter: Inger Vaaben

Forlag: Koustrup & Co.
Kort beskrivelse
Rabarberens historie, dyrkningstips og 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør.

PRIS
68,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rabarbergrød, rabarbersaft, rabarbermarmelade – smagen af forår. Bliv klar sæsonen med denne lille, handy bog, der indeholder alt, du behøver at vide om den skønne forårsbebuder.

Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter. I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarber-smage. Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Koustrup & Co.
Forfatter Inger Vaaben
Type Ebog
Format epub
Sprog Dansk
Udgave 1. ebogsudgave
Udgivelsesdato 05-12-2023
Serie Den hvide serie
Sideantal 96 Sider
Filtype epub
Filversion 3.0
Filformat FixedFormat
Filstørrelse 18731 KB
Kopibeskyttelse DigitalVandmaerkning
Datamining Ikke tilladt
ISBN-13 / EAN-13 9788793159914