RABARBER: Historie, dyrkning og anvendelse (Bog, Indbundet, Dansk) af Inger Vaaben

RABARBER: Historie, dyrkning og anvendelse

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfatter: Inger Vaaben

Forlag: Koustrup & Co.

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Forventes at udkomme i uge 9

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Pocketudgave af den nu udsolgte Smagen af rabarber, der udkom første gang i 2015


Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden. I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.


I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse. Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarbersmage. 


Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør. 

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Koustrup & Co.
Forfatter Inger Vaaben
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (22-02-2023)
Oplag 2. (15-09-2025)
Første udgivelsesår 2023
Omslagsgrafiker Steen Frimodt
Omslagsillustrator Peter Nielsen
Illustrator Diverse
Fotograf Bjarni Jacobsen, Ulla Koustrup, Dreamstime m.fl.
Originalsprog Dansk
Sideantal 96
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 129mm, H: 173mm, D: 14mm, Vægt: 220g
ISBN-13 / EAN-13 9788793159860