Restaurant Franchising: Concepts, Regulations and Practices, Third Edition (Bog, Hardback, Engelsk) af Mahmood A. Khan

Restaurant Franchising: Concepts, Regulations and Practices, Third Edition

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Mahmood A. Khan

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Apple Academic Press Inc.
Forfatter Mahmood A. Khan
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 3 ed
Udgivelsesdato 08-10-2014
Første udgivelsesår 2014
Illustrationer Print Inkjet
Originalsprog Canada
Sideantal 618
Indbinding Hardback
Forlag Apple Academic Press Inc.
Sideoplysninger 618 pages
Mål 200 x 250 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9781926895697