Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Rudiger Brummer

Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Rudiger Brummer



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Forfatter Rudiger Brummer
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 2006
Udgivelsesdato 23-08-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Springer Laboratory
Illustrationer XVIII, 180 p.
Originalsprog Germany
Sideantal 180
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Sideoplysninger 180 pages, XVIII, 180 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783662517567