The Science of Food (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af K. B. Sherrington

The Science of Food

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: K. B. Sherrington, P. M. Gaman

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This textbook provides a grounding in the science of food preparation for BTEC National, HNC/D and GNVQ Hospitality and Catering as well for general home economics and food science courses. Topics are introduced through clear, concise explanations supported by up-to-date data.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfattere K. B. Sherrington, P. M. Gaman
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 4 ed
Udgivelsesdato 19-09-1996
Første udgivelsesår 1996
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 340
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 340 pages
Mål 189 x 247 x 25
ISBN-13 / EAN-13 9780750623735