Soy Protein And National Food Policy (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af F. H. Schwarz

Soy Protein And National Food Policy

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: F. H. Schwarz, Marshall Marcus, F J Schwarz

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book puts into perspective the importance of isolated soy protein food ingredients and their implications for public policy. The contributors examine increasing world demand for meat and meat products and provide case studies that demonstrate the potential economic value of using isolated soy protein in a macroeconomic context.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfattere F. H. Schwarz, Marshall Marcus, F J Schwarz
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-10-2024
Første udgivelsesår 2024
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 360
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 360 pages
Mål 254 x 148
ISBN-13 / EAN-13 9780367303938