Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 27-10-2022
Ha-Joon Chang har tre store passioner: økonomi, mad og trivia, og det er denne bog et udslag af. Med maden som prisme, forklarer han i denne bog økonomi på en måde, så alle kan være med.
Før man opdager det, er historier om mad blevet til økonomiske diskussioner om international handel, automatisering, klima, velfærd og meget andet.
Nogle gange er maden det centrale for diskussionen, og nogle gange er den blot et afsæt, men den er altid en underholdende måde at forstå økonomen på.
Bogens kapitler:
Kapitler:
Introduktion: Hvidløg
1. Agern
2. Okra
3. Kokosnød
4. Ansjos
5. Reje
6. Nuddel
7. Gulerod
8. Oksekød
9. Banan
10. Coca-Cola
11. Rug
12. Kylling
13. Chili
14. Lime
15. Krydderi
16. Jordbær
17. Chocolade
18. Konklusion: Sådan indtages (økonomisk) føde bedre
| Forlag | Klim |
| Forfatter | Ha-Joon Chang |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (27-10-2022) |
| Oplag | 1. (27-10-2022) |
| Første udgivelsesår | 2022 |
| Originaltitel | Edible Economics - A Hungry Economist Explains the World |
| Omslagsgrafiker | Malene Rauhe |
| Oversætter | Charlotte Kornerup |
| Originalsprog | Engelsk |
| Sideantal | 230 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 152mm, H: 231mm, D: 20mm, Vægt: 357g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788772047706 |