Spiselige stauder: Fra jord til bord (Bog, Indbundet, Dansk) af Anette Hougaard Nielsen

Spiselige stauder: Fra jord til bord

(Bog, Indbundet, Dansk)

Nedsat pris! Spiselige stauder: Fra jord til bord


Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi kender stauder som smukke blomster i haven, men faktisk kan mange af dem spises og give både sundhed, farver og spændende smag til vores tallerkener. At dyrke spiselige stauder er desuden en god og sjov måde at lave klimavenlige og bæredygtige fødevarer, som også er til glæde for havens mange insekter. 


Du lærer her, hvordan du får den nemmeste og smukkeste staudehave, og hvordan du kan tilberede lækre måltider af dine egne stauder. Spisestaudernes verden lukkes op ved hjælp af 20 smukke, hårdføre og velsmagende stauder, du kan sætte i din egen have. Du får anvisninger til, hvordan de passes, men også hvordan du undgår alt for meget havearbejde, så du har tid til at nyde høsten og måltiderne i stedet. Med hver staude følger gode, enkle opskrifter til inspiration. 


Om forfatteren

Anette Hougaard Nielsen er geolog og ph.d. i geografi og har skrevet en række artikler om klima, natur og miljø, både almene og videnskabelige. Anette Hougaard Nielsen har en baggrund fra økologisk landbrug helt tilbage fra opstarten af økologien i 1980’erne, og hun driver i dag mikrogartneriet Spiselige Stauder i Århus samt Hjemdal Skovhave ved Randers Fjord. Hun har desuden holdt kurser om naturemner og har medvirket til vurdering af naturkvalitet, naturrestaurering og paragraf 3-områder i Danmark.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Muusmann' Forlag
Forfatter Anette Hougaard Nielsen
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (07-04-2023)
Oplag 1. (07-04-2023)
Første udgivelsesår 2023
Originalsprog Dansk
Sideantal 144
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 200mm, H: 320mm, D: 20mm, Vægt: 400g
ISBN-13 / EAN-13 9788794258814