Technology of Breadmaking (Bog, Hardback, Engelsk) af Stanley Cauvain

Technology of Breadmaking

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Stanley Cauvain



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This practical, comprehensive guide illuminates all aspects of breadmaking to give bakers, scientists, technologists and students a thorough understanding of the many new developments shaping the industry.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Forfatter Stanley Cauvain
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Third Edition 2015
Udgivelsesdato 20-03-2015
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer 49 Illustrations, color; 98 Illustrations, black and white
Originalsprog Switzerland
Sideantal 408
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 408 pages, 49 Illustrations, color; 98 Illustrations, black and white
Mål 248 x 164 x 22
ISBN-13 / EAN-13 9783319146867