The Butcher's Table: Techniques and Recipes to Make the Most of Your Meat (Bog, Hardback, Engelsk) af Allie D'Andrea

The Butcher's Table: Techniques and Recipes to Make the Most of Your Meat

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Allie D'Andrea

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

In The Butcher’s Table, hunter and cook Allie D’Andrea (Outdoors Allie) teaches you how to break down various animals and then use those delicious cuts of fowl, pork, and venison.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Quarto Publishing Group USA Inc
Forfatter Allie D'Andrea
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 28-09-2023
Første udgivelsesår 2023
Illustrationer color photos
Originalsprog United States
Sideantal 192
Indbinding Hardback
Forlag Quarto Publishing Group USA Inc
Sideoplysninger 192 pages, color photos
Mål 210 x 261 x 20
ISBN-13 / EAN-13 9780760381557