The Chemistry of Food (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Jan Velisek

The Chemistry of Food

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Jan Velisek

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes and interactions of all biological and non-biological components of foods. This book is an English language translation of the author's Czech-language food chemistry textbook.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter Jan Velisek
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 28-02-2014
Første udgivelsesår 2014
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 1136
Indbinding Paperback / softback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 1136 pages
Mål 278 x 216 x 46
ISBN-13 / EAN-13 9781118383810