The Complete Illustrated Guide to Chinese Cooking: Techniques, Ingredients, and Recipes (Bog, Hardback, Engelsk)

The Complete Illustrated Guide to Chinese Cooking: Techniques, Ingredients, and Recipes

(Bog, Hardback, Engelsk)

Forlag: Hardie Grant US

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A highly illustrated tome with 100 recipes for the most iconic Chinese dishes, with step-by-step photography, ingredient breakdowns, and practical tips.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Hardie Grant US
Forfatter Orathay Souksisavanh
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-08-2025
Første udgivelsesår 2025
Illustrationer Full colour throughout
Originalsprog United States
Sideantal 288
Indbinding Hardback
Forlag Hardie Grant US
Sideoplysninger 288 pages, Full colour throughout
Mål 243 x 318 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9781964786285