The Concise Encyclopedia of Foods & Nutrition (Bog, Hardback, Engelsk) af Audrey H. Ensminger

The Concise Encyclopedia of Foods & Nutrition

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Audrey H. Ensminger, Marion Eugene Ensminger, James E. Konlande, John R.K. Robson

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Highlighting the practical and nutritional facts readers want to know, The Concise Encyclopedia covers the whole gamut of foods, health, and nutrition. The topics are arranged alphabetically and cross-referenced, provide alternative names, and are indexed for ease-of-use.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfattere Audrey H. Ensminger, Marion Eugene Ensminger, James E. Konlande, John R.K. Robson
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-04-1995
Første udgivelsesår 1995
Illustrationer 227 Tables, black and white; 521 Halftones, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 1200
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 1200 pages, 227 Tables, black and white; 521 Halftones, black and white
Mål 280 x 210
ISBN-13 / EAN-13 9780849344558