The Physiology of Taste: Meditations on Transcendental Gastronomy (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

The Physiology of Taste: Meditations on Transcendental Gastronomy

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Kan forudbestilles

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Tell me what you eat, and I will tell you what you are," said Anthelme Brillat-Savarin, French lawyer, politician, magistrate, and literary man of the eighteenth and nineteenth centuries.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag W W Norton & Co Ltd
Forfatter Jean Anthelme Brillat-Savarin
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-10-2025
Første udgivelsesår 2025
Originalsprog United States
Sideantal 416
Indbinding Paperback / softback
Forlag W W Norton & Co Ltd
Sideoplysninger 416 pages
Mål 203 x 127
ISBN-13 / EAN-13 9780871402004