The Science of Chocolate (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Stephen T Beckett

The Science of Chocolate

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Stephen T Beckett

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Forfatter Stephen T Beckett
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 3 ed
Udgivelsesdato 15-11-2018
Første udgivelsesår 2018
Illustrationer No
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 304
Indbinding Paperback / softback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 304 pages
Mål 153 x 228 x 17
ISBN-13 / EAN-13 9781788012355