The Science of Cooking (Bog, Hardback, Engelsk) af Peter Barham

The Science of Cooking

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Peter Barham

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Forfatter Peter Barham
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2001 ed.
Udgivelsesdato 04-10-2000
Første udgivelsesår 2000
Illustrationer VII, 244 p.
Originalsprog Germany
Sideantal 244
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Sideoplysninger 244 pages, VII, 244 p.
Mål 240 x 167 x 20
ISBN-13 / EAN-13 9783540674665