The Technology of Extrusion Cooking (Bog, Hardback, Engelsk)

The Technology of Extrusion Cooking

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Aspen Publishers Inc.,U.S.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-12-1995
Første udgivelsesår 1995
Illustrationer 100 illustrations; 20 halftone illustrations, references, index
Fagredaktør N.D. Frame
Originalsprog United States
Sideantal 256
Indbinding Hardback
Forlag Aspen Publishers Inc.,U.S.
Sideoplysninger 256 pages, 100 illustrations; 20 halftone illustrations, references, index
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9780751400908