Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 24-10-2025
Tag plads ved bordet sammen med H.C. Andersen og oplev den verdensberømte digters liv fra en helt ny vinkel – gennem maden.
I Middag med H.C. Andersen inviterer madhistoriker Gunvor Maria Juul på en fortryllende rejse gennem tidens smagsoplevelser, selskaber og kulinariske traditioner. Med udgangspunkt i Andersens dagbøger og breve får vi et intimt indblik i hans spisevaner – fra yndlingsretter og kulinariske eventyr i udlandet til de mere excentriske oplevelser, han gerne sprang over.
Bogen væver personlige citater ind i den historiske og sociale ramme og giver samtidig et levende billede af den madkultur, der prægede 1800-tallet. Flere af retterne er ledsaget af originale opskrifter fra samtidens kogebøger, så læseren selv kan genskabe stemningen hjemme i køkkenet.
Middag med H.C. Andersen er en lækker kombination af litteraturhistorie, madhistorie og kulturarv – en bog for både Andersen-elskere, madentusiaster og alle, der vil opleve et stykke dansk historie med nye sanser.
Indbundet, 208 sider.
Måler: 21,5x16 cm
| Forlag | Koustrup & Co. |
| Forfatter | Gunvor Maria Juul |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (24-10-2025) |
| Oplag | 1. (24-10-2025) |
| Første udgivelsesår | 2025 |
| Omslagsgrafiker | Julie Hauglund |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 208 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 159mm, H: 215mm, D: 18mm, Vægt: 541g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788794564236 |