Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Sandor Ellix Katz

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Forventes på lager: 15-01-2026

Levering: Mangler pt. hos leverandøren. (Forventes d. 15-01-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Chelsea Green Publishing Co
Forfatter Sandor Ellix Katz
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 2 Revised edition
Udgivelsesdato 08-08-2016
Første udgivelsesår 2016
Illustrationer Full-color photographs and illustrations throughout
Originalsprog United States
Sideantal 320
Indbinding Paperback / softback
Forlag Chelsea Green Publishing Co
Sideoplysninger 320 pages, Full-color photographs and illustrations throughout
Mål 250 x 177 x 17
ISBN-13 / EAN-13 9781603586283