for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Hvorfor er en bog om aktionsforskning vigtig? Sundhedsvæsenet er under pres. Der er stigende krav til at skabe nye innovative løsninger, der kan bidrage til høj... Læs mere
Den populære bog "Den plantebaserede kost" går i dybden med, hvad forskningen fortæller om sammenhængen mellem kost og sygdom, og gør op med mange forvirrende myter.Målet med... Læs mere
Overvægt er på vej til at blive verdens største sundhedsproblem. De officielle kostråd har vist sig ikke at holde. Udbuddet af slankekure er enormt og... Læs mere
Overvægt er på vej til at blive verdens største sundhedsproblem. De officielle kostråd har vist sig ikke at holde. Udbuddet af slankekure er enormt og... Læs mere
Vi vil i denne e-bog gennemgå, hvorfor det er så vigtigt at få nok calcium, og hvordan du får nok, selv om du fravælger mælk og mælkeprodukter. Calcium er et... Læs mere
VEJEN TIL EN GOD AFFØRING Du føler dig utilpas i maven. Du har lagt dig på sofaen og kan ikke andet end at vente på, at det går over. Du bliver nervøs for, om det er noget farligt –... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Calcium uden mælk er en ny kogebog for alle. Bogen viser, hvordan vi kan tilrettelægge en sund og lækker plantebaseret kost, der indeholder nok calcium fra planter. Opskrifterne i bogen er nemme at lave.
Broccoli, blomkål, rosenkål. Det er måske de grøntsager, du hadede som barn på grund af deres bitre smag, men det... Læs mere
Weston A. Price er blevet kaldt ”ernæringens Charles Darwin”, og var en højt respekteret tandlæge og forsker i USA. Med udgangspunkt i det enkle spørgsmål "Hvad gør... Læs mere
Alzheimer er en livsstilssygdom, hævder Andreas Moritz i denne posthumt udgivne bog. I bogen diagnosticerer Moritz sygdommen og anviser handlemuligheder – for at undgå at pådrage sig... Læs mere
Denne bog fører dig ind i mikrobernes verden - lærer dig at spise, leve og pleje dig sund indefra. Fyldt med opskrifter på probiotisk kost og livsstil, der gør... Læs mere
Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-,... Læs mere