for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Er bordeaux ikke lidt ligesom at køre søndagskørsel med blød hat i en gammel Opel Rekord? Hvad sker der i det gamle vinområde, og sker der overhovedet noget... Læs mere
Hvornår har du sidst fået et glas kinesisk rødvin? Nej vel, men det kan de faktisk godt finde ud af, og de bliver bedre og bedre til det. Tag med René Langdahl Jørgensen rundt... Læs mere
Ifølge LCHF kuren vil din krops forbrænding ændre sig, hvis du spiser mindre kulhydrat og mere fedt, således at du går fra primært at forbrænde kulhydrat til at forbrænde... Læs mere
Mia Sylvester var sikker på, at hun ville brage lige ind på A-listen, da hun stod i kulissen og ventede på at debutere som stand-up komiker. Bearnaise er dyrenes konge har... Læs mere
Den kreative klasse har for længst vedtaget, at Kristian von Hornsleth er en larmende overfladisk reklamekunstner, og det i en grad, at der ligefrem er skrevet teater... Læs mere
Året der gik i Bearnaise, sendes inde fra Røde Claus på Gl. Mønt. Vi skal kåre årets ti bedste retter - og den værste, høre en fantastisk mailkorrespondance mellem Søde-Jan og... Læs mere
Martin Brygmann De Unge År. Hans stemme gik ikke i overgang, han bar briller og var rædselsslagen for piger. Han røg så meget hash, at han ikke kunne huske, hvad han fik til... Læs mere
Om miljøer og Bevi Bevi. Martin Kongstad er en dansk madanmelder, skribent og forfatter. I en årrække var han vært i interview- og madprogrammet Bearnaise er Dyrenes Konge på... Læs mere
En morgen først i firserne kom Claes Antonsen og Thomas Helmig hjem fra et langt job, da smadrekassen gik i stå foran Magasin. På den anden side af gaden stod Claeses mor... Læs mere
Bearnaise guider sammen med damerne, lytterne igennem det italienske liv og køkken på godt og ondt. Martin Kongstad er en dansk madanmelder, skribent og forfatter. I en årrække... Læs mere
Kunsten at koge en fond - forskellen på sovs og sauce er fond. Men hvordan koger man den optimale fond? Med eller uden låg? Hvor længe skal den reducere for at blive bedst?... Læs mere
Aspargeskongen Søren Wiuff har set mesterkokke brænde op, og selv har han arbejdet halvfems timer om ugen, fordi han er så optaget af sine grøntsager, og det kokkene skal bruge... Læs mere