for at udvide
kategorilisten.
En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken.
Would you like to learn to cook “Pescado al Ajillo”, “Pescado Apanado”, “Fish in Hot-Tomatoes Sauce”? Never heard about it before? Well, I am inviting you to try it. The... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
It is very common to think that milk is a healthy drink. But lately I find that more and... Læs mere
Der er ikke noget så dejligt som et godt måltid med venner og familie rundt om bordet. Desserten er den søde finale på måltidet, og ekspert i det søde køkken, Maja Vase, synes, at vi bør... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Eksklusiv kogebog om indmad til madelskere uden hang til lette løsninger og smagsforstærkere. Dette er god mad helt fra bunden. Blandt opskrifterne er at finde: Forloren... Læs mere
I Tobias’ verden er kager kunst. En kunst, du kan lære, og en kunst, der skal spises. I denne bog fortolker Tobias 72 klassiske kager og bagværk... Læs mere
De søde detaljer er i højsædet i den nye bagebog med 100 kreative opskrifter på de mest utrolige kager og andre søde sager fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss. Marcipan og... Læs mere
BAGELYST indeholder 60 personlige bud på skønne kager af Annemette Voss, kendt fra og ikke mindst vinder af Den Store Bagedyst. Annemettes bagelyst opstod på køkkenbordet hos hendes mormor som... Læs mere
Så er vi på banen igen med flere lækre kager, du kan nyde uden at føle, at du synder. Vi byder endnu en gang på 60 "fromme fristelser", der alle har en... Læs mere
E-bogen Uspiselige lækkerier er lavet af Tina Dalbøge, idékvinden bag bogen Førstehjælp til fantasien. I Uspiselige lækkerier får du en masse... Læs mere
Når duften af friskbagt kage breder sig, bliver voksne ligesom børn igen. Denne bog præsenterer 50+hemmelige kageopskrifter fra 1930... Læs mere
Når jeg handler ind til aftensmaden, er det ofte nemt at finde kødet til hovedretten. Men ofte står jeg og bliver i tvivl om tilbehøret. Der er nemlig så mange muligheder. Jeg har i... Læs mere